Sleufsilowanden

Bij MBS vindt u sleufsilowanden voor een scherpe prijs. Wij zijn de keerwandspecialist met een breed aanbod aan diverse betonproducten van hoge kwaliteit. Wij leveren onder andere sleufsilowanden, vloerplaten, waterputten en stapelblokken.

Sleufsilowanden voor een scherpe prijs

MBS kan de door u gewenste sleufsilowanden tegen een scherpe prijs leveren. De exacte prijs van de gehele sleufsilo hangt grotendeels af van de door u gewenste afmetingen. Wij leveren sleufsilowanden in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. De betonkwaliteit van de wanden geleverd door MBS is de afgelopen jaren steeds verder verhoogd om de aantasting van de sleufsilowand door zuren als percolaat en perssappen en de hechting van vuil tegen te gaan. Voor de verharding binnen en om de sleufsilo(‘s), kunt u kiezen voor vloerplaten of asfalt.

Meer informatie

Meer informatie over het realiseren van een sleufsilo voor een scherpe prijs vindt u op deze MBS Beton website. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een sleufsilo in de door u gewenste afmetingen. Ook wanneer u graag aanvullende informatie wilt, kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Volg MBS Emmen

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS & CBS Beton BV
Phileas Foggstraat 24d
7821 AK Emmen (NL)